TRANSPORT FUNERAR

  • transport funerar

    transport funerar

Asiguram Transportul Funerar si Transportul de Persoane

– in Bucuresti:

  • Transport funerar Bucuresti Sector 1
  • Transport funerar Bucuresti Sector 2
  • Transport funerar Bucuresti Sector 3
  • Transport funerar Bucuresti Sector 4
  • Transport funerar Bucuresti Sector 5
  • Transport funerar Bucuresti Sector 6

– in toata tara

– international

Servicii Funerare Bucuresti va ofera cu intelegere si respect, servicii funereare complete pentru ca in acea perioada plina de durere sa va lipsiti de acea parte legata de problemele practice si de birocratie care din pacate apar. Preluam toate aceste sarcini, efectiv intreaga operatiune de organizare a procesului de inhumare sau incinerare.

Experienta de 10 ani in domeniul serviciilor funerare se reflecta in calitatea de top a serviciilor oferite de firma noastra.

Noi lucram cu ajutorul de inmormantare, si de aceea unele pachete de servicii nu implica nici un cost din partea dumneavoastra.

In aceste clipe de tristete maxima firma noastra de pompe funebre Servicii Funerare Bucuresti va pune la dispozitie un medic pentru constatarea decesului. Pentru confirmarea medicala a mortii cerebrale trebuie efectuate 2 examinari numai dupa implinirea a cel putin 6 ore.

Certificatul medical constatator de deces se elibereaza post-mortem numai dupa implinirea a 24 de ore de la deces. Imbalsamarea se efectueaza numai in urma emiterii certificatului constatator de deces.

Oferim consultanta gratuita de specialitate in mod gratuit persolanelor care doresc a se informa despre serviciile funerare necesare pentru inmormantare si despre costuri.

Decesul unei presoane reprezinta trecerea in nefiinta prin incetarea ireversibila a activitatii cerebrale si cardiace.Acest lucru este stabilit de catre personalul calificat in domeniu prin mijloace medicale.

Noi raspundem la la telefon in orice moment din zi sau din noapte.

Tot personalul nostru este instruit profesional, la cele mai înalte standarde focusat spre o intelegere mult mai profunda a starilor si trairilor pe care o familie le inceraca in acest greu moment . Suntem alaturi  de dumneavoastra 24 de ore din 24 . Pentru a menține cel mai înalt nivel de ingrijire de calitate și a continua îmbunătățirea serviciilor noastre, ne-am creat cinci angajamente pe care le va urma în mod riguros.

Transport funerar Bucuresti