Pachet President

Pachet President, imbalsamare

Pachet President

Decesul persoanelor dragi noua este cel mai dureros si mai tragic eveniment dintre experientele petrecute pe parcursul vietii. Pachet president Pentru a va usura trecerea peste acest eveniment, Servicii Funerare Bucuresti, va ofera servicii funerare complete.Atunci cand o persoana draga noua paraseste aceasta lume, este important sa alegem un sicriu care sa ii aduca un omagiu acestei persoane.Alaturi de dumneavoastra in momentele grele ale vietii.

Pachet president
Seriozitate, calitate si servicii funerare complete, accesibile tuturor persoanelor. Preluam toate sarcinile procesului de inmormantare, avand grija ca familia sa beneficieze de un set de produse si servicii funerare complete.

Pachet president  Alegerea sicriului, constatarea decesului de catre medicul constatator, obtinerea certificatului de deces, alegerea unei cruci, alegerea prosoapelor, batistelor, accesorii funerare, coroane, aranjamente florale, coliva, colaci, lumanari, asigurarea masinilor necesare transportului pentru persoana decedata, dar si a cortegiului funerar. Incercam sa reducem din durerea familiei, oferindu-va ajutor intr-un moment greu al vietii.

Pachet president

Pensionarii beneficiaza gratuit de inmormantare in baza talonului de pensie. Serviciile si produsele funerare se pot achita doar cu talonul de pensie, deoarece firma noastra va face decontul cu Casa de Pensii Bucuresti.

Pachet president

Va oferim o gama completa de Servicii Funerare in Bucuresti si Judetul Ilfov cu program NON-STOP. Experienta dobandita o punem in slujba dumneavoastra pentru a putea depasi mai usor momentele generate de trecerea in nefiinta a persoanei dragi.

Pachet president

Sunati acum!

Pachet inmormantare pensionari

Contact

Pachet President

– Sicriu Complet Echipat

– Lenjerie Sicriu

– Orarul Mic

– Orarul Mare

– Pânză de Faţă

– Capitonaj Capac Sicriu

– Cruce Lemn Inscripţionată

– Transport Sicriu La Domiciliu

– Toaletate (spălat, îmbrăcat, bărbierit)

– Aşezare Decedat în Sicriu

– Doctor Constatare Deces

Pachet President

– Doctor Îmbălsămare

– Declararea Decesului

– Certificat Deces

– Adeverinţă Înhumare

– Autorizaţie Sanepid

– Acte Aduse La Domiciliu

– Transport Biserică – Cimitir

– 12 Batiste, Lumânări, Bănuți

– 20 Doliu Piept

– Doliu de Ușă

– 1 Toiag

Pachet President

Contact