Pachet LUX Complet

pachet lux complet

Decesul persoanelor dragi noua este cel mai dureros si mai tragic eveniment dintre experientele petrecute pe parcursul vietii. Pachet lux complet Pentru a va usura trecerea peste acest eveniment, Servicii Funerare Bucuresti, va ofera servicii funerare complete.Atunci cand o persoana draga noua paraseste aceasta lume, este important sa alegem un sicriu care sa ii aduca un omagiu acestei persoane.Alaturi de dumneavoastra in momentele grele ale vietii.

Pachet lux complet
Seriozitate, calitate si servicii funerare complete, accesibile tuturor persoanelor. Preluam toate sarcinile procesului de inmormantare, avand grija ca familia sa beneficieze de un set de produse si servicii funerare complete.

Pachet lux complet  Alegerea sicriului, constatarea decesului de catre medicul constatator, obtinerea certificatului de deces, alegerea unei cruci, alegerea prosoapelor, batistelor, accesorii funerare, coroane, aranjamente florale, coliva, colaci, lumanari, asigurarea masinilor necesare transportului pentru persoana decedata, dar si a cortegiului funerar. Incercam sa reducem din durerea familiei, oferindu-va ajutor intr-un moment greu al vietii.

Pachet lux complet

Pensionarii beneficiaza gratuit de inmormantare in baza talonului de pensie. Serviciile si produsele funerare se pot achita doar cu talonul de pensie, deoarece firma noastra va face decontul cu Casa de Pensii Bucuresti.

Pachet lux complet

Va oferim o gama completa de Servicii Funerare in Bucuresti si Judetul Ilfov cu program NON-STOP. Experienta dobandita o punem in slujba dumneavoastra pentru a putea depasi mai usor momentele generate de trecerea in nefiinta a persoanei dragi.

Pachet lux complet

Sunati acum!

Pachet LUX complet

Pachet inmormantare pensionari

Contact

Pachet lux complet

– Sicriu Complet Echipat

– Lenjerie Sicriu

– Orarul Mic

– Orarul Mare

– Pânză de Faţă

– Capitonaj Capac Sicriu

– Cruce Lemn Inscripţionată

– Transport Sicriu La Domiciliu

– Toaletate (spălat, îmbrăcat, bărbierit)

– Aşezare Decedat în Sicriu

– Declararea Decesului

– Certificat Deces

– Adeverinţă Înhumare

– Autorizaţie Sanepid

– Acte Aduse La Domiciliu

Pachet lux complet

– Transport Biserică – Cimitir

– Doctor Constatare Deces

– Doctor Îmbălsămare

– Parastas

– 12 Pachete Pomană

– Cos Colivă (2 Platouri)

– Set Pahare Plastic

– Colaci: Prescură, Cap, Arhanghel

– 12 Prosoape (2 Preot)

– 12 Batiste, 12 Lumânări, 12 Bănuți

– 20 Doliu Piept

– Doliu de Ușă

– 1 Toiag

servici funerare oferta

Pachet lux complet

Contact