Pachet Incinerare 1

Pachet incinerare 1, Inmormantare Sector 2

Decesul persoanelor dragi noua este cel mai dureros si mai tragic eveniment dintre experientele petrecute pe parcursul vietii. Pachet incinerare 1 Pentru a va usura trecerea peste acest eveniment, Servicii Funerare Bucuresti, va ofera servicii funerare complete.Atunci cand o persoana draga noua paraseste aceasta lume, este important sa alegem un sicriu care sa ii aduca un omagiu acestei persoane.Alaturi de dumneavoastra in momentele grele ale vietii.

Pachet incinerare 1
Seriozitate, calitate si servicii funerare complete, accesibile tuturor persoanelor. Preluam toate sarcinile procesului de inmormantare, avand grija ca familia sa beneficieze de un set de produse si servicii funerare complete.

Pachet incinerare 1 Alegerea sicriului, constatarea decesului de catre medicul constatator, obtinerea certificatului de deces, alegerea unei cruci, alegerea prosoapelor, batistelor, accesorii funerare, coroane, aranjamente florale, coliva, colaci, lumanari, asigurarea masinilor necesare transportului pentru persoana decedata, dar si a cortegiului funerar. Incercam sa reducem din durerea familiei, oferindu-va ajutor intr-un moment greu al vietii.

Pachet incinerare 1

Pensionarii beneficiaza gratuit de inmormantare in baza talonului de pensie. Serviciile si produsele funerare se pot achita doar cu talonul de pensie, deoarece firma noastra va face decontul cu Casa de Pensii Bucuresti.

Pachet incinerare 1

Va oferim o gama completa de Servicii Funerare in Bucuresti si Judetul Ilfov cu program NON-STOP. Experienta dobandita o punem in slujba dumneavoastra pentru a putea depasi mai usor momentele generate de trecerea in nefiinta a persoanei dragi.

Pachet incinerare 1

Sunati acum!

Pachet incinerare 1

Pachet inmormantare pensionari

Contact

Pachet incinerare 1

– Sicriu Complet Echipat (tranzit)

– Transport Sicriu La Spital

– Transport La Crematoriu – Capelă

– Programare Incinerare

– Taxa incinerare INCLUSĂ

– Declararea Decesului

– Certificat de Deces

– Adeverință Inhumare

– Autorizație Sanepid

– Manipulare Sicriu

– Întocmire Dosar Ajutor Deces

– 12 Lumânări, Batiste, Bănuți

– 20 Doliu Piept

– 1 Toiag

Pachet incinerare 1

Contact